top of page

Bedrukte kleding
 

Uw reclame op een t-shirt of eerder op een stijlvolle polo?
Wij verzorgen de bedrukking van al uw kleding.

Het bedrukken van uw kleding is al mogelijk vanaf één stuk en dit steeds tegen de beste prijzen!

Een ruim assortiment!

Bij ons kunt u terecht voor het bedrukken van uw kleding voor alle gelegenheden. Bent u nu op zoek naar t-shirt voor uw vrijgezellenavond of voor het promoten van uw event. Wij bedrukken uw kleding op maat en dit vanaf één stuk.

We bieden u een ruim assortiment kleding met verschillende topmerken: B&C, Kariban, Fruit of the Loom, Gildan, ...
Neem alvast een kijkje in de online catalogi van Europe Catalog of L-shop en ontdek de mogelijkheden.

Verschillende mogelijkheden

Iedereen heeft verschillende wensen en om hier optimaal op in te kunnen spelen bieden we verschillende druktechnieken aan voor het bedrukken van u kleden. Samen met u bekijken we wat het beste voor u past om u zo steeds de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen te garanderen.
 
Het bedrukken van kleding door middel van zeefdruk is een van de meest gebruikte technieken. Dit proces gaat zeer snel en is dus ook zeer geschikt voor grote oplages. Wij leveren u een kwalitatieve dubbele zeefdruk met verf. Het effect van zeefdruk komt het best tot zijn recht bij afbeeldingen, logo's en teksten. Naarmate het aantal drukkleuren zullen de prijzen gaan variëren.
 
Bij het borduren gaan we met behulp van naald en draad steken zetten op uw kledingstuk in de vorm van ontwerp. 
Dit kom in veel gevallen het voordeligste uit indien het gaat om kleine aantallen. Het borduren van uw kleding zorgt voor een luxueuze uitstraling.  Het ontwerp kan zonder probleem uit verschillende kleuren bestaan.

bottom of page